Ide azok az oldalak kerülnek,
akiket vagy én meghívok, vagy ír
nekem, hogy beszeretne kerülni!
Ha nem én hívtalak meg,
50% hogy bekerülsz!
(5/12)


Az Entertainment Weekly nyilvánosságra hozta a Vámpírnaplók sztárjainak túlfűtött képeit, és a magazin belseje még ennél is többet tartogat.


Az Entertainment Weekly magazin semmit sem bíz a véletlenre. Címlapjukon Amerika egyik legnépszerűbb sorozatának, a The Vampire Diariesnak a sztárjai domborítanak. Azért, hogy minden rajongó igényét kielégítsék, nem is csupán egy borítóval kerül kereskedelmi forgalomba a február 17-ei szám.

„Hogyan tudjuk továbbvinni a sztorit úgy, hogy megcsináljuk, amit akarunk, mint a Damon és Elena-csók anélkül, hogy a Stefan és Elena-párost kedvelők felháborodnának, és feladnák a reményt, és fordítva? Ha Stefannak és Elenának akarunk egy boldog pillanatot, azt is úgy kell megoldanunk, hogy a Damon és Elena-páros rajongói ne boruljanak ki” – mondta el Julie Plec.

Az Entertainment Weekly új száma valószínűleg ezért is került piacra három igazán dögös és túlfűtött címlappal, hogy mindenkinek az igényeit kielégítse, ráadásul őszinte vallomásokat is olvashatunk a hasábokon a szerelmi háromszög résztvevőitől, és ha ez nem lenne elég, Nina és Ian elég sok ruhától is megszabadult a fotózás kedvéért, bár a sármos rosszfiú a mostani pillanatig állítja: „Semmilyen kapcsolat nem lett eddig megerősítve.”

További képek a GALÉRIA'ban!

 

Forrás: http://starity.hu/magazin/24527-tulfutott-vampirok-az-entertainment-weekly-cimlapjan/#ixzz1onts1M32

Szerző: Fanni.♥ | 2012. március 11.
Nézed a Vámpírnaplók 2. évadját?
Természetesen igen.
Néha...
Nincs rá időm, pedig nézném.
Mást nézek...
Nem szeretem a vámpíros történeteket.