Ide azok az oldalak kerülnek,
akiket vagy én meghívok, vagy ír
nekem, hogy beszeretne kerülni!
Ha nem én hívtalak meg,
50% hogy bekerülsz!
(5/12)


A The Vampire Diaries sorozat sztárja után bomlanak a férfiak az életben és a sorozatban is.A The Vampire Diaries sorozattal Nina Dobrev egy csapásra hatalmas népszerűségre tett szert, és több millió férfi rajongót is szerzett magának. Nemcsak a színésznőért, hanem az általa alakított Elenáért is odavannak a környezetében lévő hímnemű egyedek. A sorozatban a jókislányért dobogott egykoron Matt szíve, ő a gyengepontja Damonnak és Stefannak, és ráadásul a hírek szerint Elijah is gyengéd érzelmeket táplál iránta.

Matt Davis is hangot adott véleményének, miszerint csodálkozik rajta, hogy Alaric még nem kapott lehetőséget, hogy bebújhasson Elena ágyába. Persze, mindezt csak viccnek szánta, hiszen tisztában van vele, hogy ő pótszülőként van jelen a hősnő életében, bár egyáltalán nem bánna egy-két romantikus jelenetet Ninával.

A színésznő szíve azonban egyre bizonyosabban a kék szemű Ian Somerhalderért dobog, akivel ugyan a mai napig nem erősítették meg a kapcsolatukról szóló híreket, de a testbeszédük a jó megfigyelők szerint mindenről tanúbizonyságot tesz. Persze az Alaricot megformáló színésznek sincs oka búslakodásra, hiszen folyamatosan új barátnőket kap a szériában, és ki tudja, mit hoz a jövő. Katherine-nel még akár egy ágyba is kerülhet.

 

Forrás: http://starity.hu/magazin/25493-matt-davis-is-bebujna-nina-dobrev-agyaba/#ixzz1p0qxLIKw

Szerző: Fanni.♥ | 2012. március 13.
Nézed a Vámpírnaplók 2. évadját?
Természetesen igen.
Néha...
Nincs rá időm, pedig nézném.
Mást nézek...
Nem szeretem a vámpíros történeteket.