Ide azok az oldalak kerülnek,
akiket vagy én meghívok, vagy ír
nekem, hogy beszeretne kerülni!
Ha nem én hívtalak meg,
50% hogy bekerülsz!
(5/12)


A The Vampire Diaries sorozat rajongói ismét elkezdhetnek izgulni kedvenceikért, hiszen valakire fájdalmas vég vár a harmadik szezon végén.A The Vampire Diaries sorozat egy hosszú szünet után most csütörtökön tér vissza a képernyőkre a tengerentúlon és a hírek szerint ezzel az epizóddal fognak csak igazán beindulni az események Mystic Fallsban.

Nina Dobrev, akinek az ágyába még pótapu is szívesen bebújna, a PaleyFest alkalmával elárulta, hogy Stefan ismét közeledni fog Elenához, ami persze nem nyeri el mindenkinek a tetszését, de mást is megosztott a finálé epizóddal kapcsolatban.

„Hatalmas pillanatok lesznek, vidám pillanatok, de természetesen a végén tragédiával fog zárulni” – mondta el a színésznő az interjú során.

A rajongók elkezdhetik rágni a körmüket, hogy vajon melyik karakter lesz Julie Plec áldozata a harmadik szezon végén, de persze még számos kérdés nyitva áll a tragikus végkimenetelig. Vajon Klausnak sikerül meghódítani Carolinet? Damon ismét a rosszabbik énjét érvényesíti? Bonnie édesanyja hogy bírkózik meg új életével? És Elena? Vajon végül melyik Salvatore fiú oldalán találja meg a boldogságot? Május végéig mindenre választ kapunk.

 

Forrás: http://starity.hu/magazin/25503-tragediaval-zarul-a-vampirnaplok-3-szezonja/#ixzz1p0sJNYNV

Szerző: Fanni.♥ | 2012. március 13.
Nézed a Vámpírnaplók 2. évadját?
Természetesen igen.
Néha...
Nincs rá időm, pedig nézném.
Mást nézek...
Nem szeretem a vámpíros történeteket.